Zakaj po lesena okna v Superokno?

SuperoknoSkupina Hanus, Super okno, prodaja PVC okna, vhodna vrata, rolete, sekcijska vrata, garažna vrata avstrijskega proizvajalca. Hanus se namreč poleg proizvajanja artiklov iz PVC ukvarja tudi z okni in pohištvom v izvedbi ALU, LES in ALU-LES. Zakaj bi torej po svoja lesena okna odšli k strokovnjakom podjetja Super okno? Ker imajo izdelki omenjenega podjetja ogromno certifikatov in se lahko pohvalijo z mnogimi prednostmi. Med te prednosti spadajo kvalitetni izdelki po dostopnih cenah, svetovanje in servis, hitra dostava in rok izdelave. V kolikor bo vaš nakup znašal nad 500 evrov vam v Sloveniji nudijo tudi brezplačno dostavo.

Poleg tega je ekipa Super okno strokovno usposobljena ter vam ponuja količinske popuste tudi do 15%. Super okno vam omogoča preglednost cen in zmožnost določanja lastnega proračuna, poleg tega pa se ponaša tudi s transparentnostjo poslovanja in stranjo, ki je kupcu prijazna. Najbolj pa o kakovosti izdelkov podjetja Super okno pričajo mnogi zadovoljni kupci. Lesena okna podjetja Super okno so energijsko varčna okna, ki so narejena iz borovega lesa. Okvir lesenih oken je izdelan po najbolj modernih tehnologijah in idejah, sam lesen profil pa je inovativna rešitev, katera vključuje dober izgled ter ponuja malo truda pri vzdrževanju.

Več informacij o lesenih oknih in drugih izdelkih podjetja Super okno boste našli na zgoraj dani spletni strani. Kliknite na spletno stran še danes in izberite lesena okna, ki vam najbolj ustrezajo.